Ook wij stappen mee in de Klimaatmars zondag 3/12

30.11.2023
Klimaatmars 2021

Foto: WWF

Netwerk Duurzame Mobiliteit loopt zondag 3/12 mee in de jaarlijkse Klimaatmars! We vormen zelfs een mobiliteitskliek met andere organisaties. We spreken af aan het Ferrarisgebouw op de Koning Albert II-laan 20. Je ziet het, ons gevoel voor humor verliezen we niet. Vanaf 12u30 vind je de kliek daar, om 13u vertrekt de klimaatmars. Je kan niet alleen op straat deel uitmaken van de massa, maar je aanwezigheid ook in de verf zetten op sociale media. Vóór het evenement en uiteraard tijdens de Mars mag je van je laten horen via Instagram, Tiktok, LinkedIn en Facebook. Hou je ook niet in om de posts en video's van de Klimaatcoalitie en jouw organisatie te delen. Voor één keer zeggen we: val niet mee, maar val op!

Vrijwilligers gezocht

We zoeken niet alleen ‘marcheerders’, maar ook vrijwilligers. Moeilijk is het niet: je trekt een fluohesje aan, wijst het publiek in de juiste richting én je leert medewerkers van andere organisaties kennen. Je kan je hier nog inschrijven via dit formulier.
 
Activisten weten ook wat er plezant is in het leven. Aan de eindlocatie onder de boog van het jubelpark eindigen we de dag met een groot feest waar je samen met je stapgenoten het glas kan heffen én een dansje placeren tot 18u.  

Wil je je geheugen nog eens opfrissen waarom dit allemaal nodig is? Lees het hier zodat je niet door de mand valt. 

Graag tot dan!